Gepersonaliseerde Fotolijsten

Elke keer dat u op zoek gaat naar de gepersonaliseerde our website fotolijsten die u zojuist hebt verworven of naar alle die de woonkamer van iemands woning sieren, richt u zich waarschijnlijk op de foto erin en bewondert u de mensen die vandaag weer naar u glimlachen. Bijna geen mensen nemen net genoeg tijd om het lichaam echt te herkennen. En de waarheid dat het perfecte frame dat is gekozen met behandeling om te coördineren met de plaatsing en mensen terwijl op de foto, kan werken om het resultaat van de foto te verbeteren. Lees de gravure en u sluit zich ook aan bij de hachelijke situatie waar de afbeelding werd gemaakt en de betekenis ervan voor de operator. Beëindig een moment en test de precisie van de gravure plus het type, en je zult meer willen weten over de ingewikkelde kunst van het maken van gepersonaliseerde fotolijsten.

Fotografeer lichaamsdelen

Fotolijsten verschijnen in een prachtige verscheidenheid aan producten en afwerkingen. U kunt degene kiezen die u wilt, afhankelijk van de vorm van de foto die u wilt versterken.

Picket Frames: Frames die zijn gemaakt van hout, bijvoorbeeld walnoot, eiken, grenen, essen, natuurlijk hout of iets anders geven een traditioneel gevoel aan de grafische binnenkant. Bovendien kunnen houten lijsten onderscheidende tinten hebben zoals licht en gedimd met vernis die ze een antiek geheel kan geven. Eerdere, gekoesterde, sepiakleurige foto’s van de grootouders die mogelijk gezeten naast de antieke klok die je nog steeds bent, kunnen heel perfect matchen met een houten lichaam dat het een warme, standaard uitstraling biedt. Groepeer deze gepersonaliseerde fotolijsten met behulp van een extra moderne foto en ze zullen warmte geven aan elk huis waarin je ze plaatst.

Zilvergepolijste kaders: u moet deze kaders gebruiken voor vrijwel elk type opname dat u wilt uitlichten of belonen. Ze kunnen niet alleen heel goed graveren, maar ze kunnen ook stijlen demonstreren, zowel reliëf als reliëf. Ze bieden ook een ongelooflijk elegante zoekactie naar elk gebied. Als u bijvoorbeeld een foto van pasgetrouwden wilt inlijsten, kunt u een lijst met hartjes en misschien linten kiezen. Maar als je een foto van een hele baby hebt die je misschien aan zijn trotse grootouders wilt laten zien, kies dan een lijst met een teddybeer. Of, denk aan een paar lichamen met roze vlinders voor het piepkleine meisje.

Goudgepolijste frames: net als zilver heeft goud een exclusieve aantrekkingskracht. Kies een verfijnde gouden lijst of je kunt een mix van zilver met glinsterend goud in diamanten afwerking bekijken om de afbeelding erin aantrekkelijk te maken. U kunt ook gepersonaliseerde fotolijsten kiezen met reliëf- of reliëfmotieven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *